Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Zoom High ‘Stadium Green’

23 januari 2021 12:11
Air Jordan 1 Zoom High ‘Stadium Green’

Het lijkt erop dat er meer colorways uit gaan komen voor de Air Jordan 1 Zoom High. Eerder zagen we al dat Paris Saint-Germain een colorway kreeg op dit model. Nu komt er een ‘Stadium Green’ colorway uit voor de sneaker.

De Air Jordan 1 Zoom High is een speelse variant van de klassieke Air Jordan. De nieuwe variant heeft vorig jaar veel attentie gekregen. De naam zegt het al Air Jordan 1 beschikt over de comfortabele Zoom technologie. Dit maakt de sneaker nog comfortabeler dan dat die al was. Naast het gebruikelijke leer of suède is er dit keer ook corduroy op de Air Jordan 1.

Air Jordan 1 Zoom High ‘Stadium Green’

De Air Jordan 1 Zoom High ‘Stadium Green’ heeft een kleurencombinatie gekregen van groen, wit en zwart. De colorblocking lijkt enorm veel op de Air Jordan 1 High ‘Lucky Green’. De midfoot en het gebied rondom de enkel zijn gemaakt van corduroy. Het gebied rondom de enkel heeft een zwarte kleur gekregen terwijl de midfoot en toebox wit zijn. De overlays zijn gemaakt van groen suède. Deze groene kleur komt ook weer terug in de uitgesneden Swoosh op de midfoot. Het bovenwerk rust op een witte midsole en groene outsole.

De Air Jordan 1 Zoom High ‘Stadium Green’ heeft helaas nog geen release datum gekregen en is het nog even afwachten op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


 Air Jordan 1 Zoom High 'Stadium Green
Image by wavegod_thelegend