Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’ komt uit in 2021

28 juni 2020 09:31
De Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’ komt uit in 2021

Met al veel mooie releases in 2020 en nog vele Air Jordan 1 releases waar we ons op kunnen verheugen in 2020, kunnen we ook al gaan kijken wat 2021 ons te bieden heeft. Jordan Brand brengt namelijk de Air Jordan 1 Zoom Comfort uit die onderdeel is van het Paris Saint-Germain collectie. Bij deze collectie hoort ook de Air Jordan 7.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain of PSG is een Franse voetbalclub gevestigd is de Franse hoofdstad Parijs. Paris Saint-Germain speelt al vanaf 1974 ongebroken in de hoogste klasse. PSG is niet alleen bekend met voetbal, maar zien we ook af en toe terug komen in de sneaker wereld. Zo zagen we in augustus 2019 dat PSG een samenwerking had met Jordan Brand, waarin een Air Jordan 6 Paris-Saint-Germain uit kwam.

Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’

Er is nog zeer weinig bekend over de Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’, maar er zijn eer paar dingen die we wel al weten. De sneaker zou een kleurenschema krijgen van White, Black, Psychic Purple en Hyper Pink. De sneaker zal ook beschikken over de Zoom technologie. Hoogst waarschijnlijk is de sneaker gemaakt van leer, alleen is daar nog niks over bekend. Ook kunnen we het PSG logo ergens verwachten op de sneaker.

De Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’ zal uitkomen tijdens de lente in 2021 voor een prijs van €150,-. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Image by PY_RATES