Skip to content
Upcoming

PSG krijgt een eigen Air Jordan 1 Zoom Comfort

8 januari 2021 15:14
PSG krijgt een eigen Air Jordan 1 Zoom Comfort

PSG en Nike zijn zeker geen onbekenden van elkaar. Zo komen de Franse voetbalclub en Nike elk jaar met een heerlijke sneaker release en kleding collectie. Vorig jaar brachten ze de PSG Air Jordan 4 uit die overal binnen no-time was uitverkocht. Dit jaar kunnen we de PSG x Air Jordan 1 Zoom Comfort verwachten.

De Zoom technologie wordt steeds vaker gebruikt bij Nike. Deze technologie kwam meer dan twintig jaar geleden voor het eerst uit. Zoom technologie is simpelweg samengeperste lucht dat wordt gecombineerd met strak gespannen vezels om zo schokken op te vangen. Deze schokken worden dan omgezet in snelle bewegingen wat weer voor minder belasting op de spieren, gewrichten en pezen zorgt. Zoom wordt al een tijdje gebruikt voor de Air Jordan 1, maar we zagen dit ook al terug komen op de Nike Air Force 1, waarin de Zoom technologie in de insole zat.

Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’

Het is de eerste keer dat PSG samen met Nike werkt aan een Air Jordan 1 Zoom Comfort. Door de Zoom technologie is deze sneaker dus ook enorm comfortabel. Kijkend naar de basis zien we dat deze een off-white kleur heeft gekregen en is gemaakt van suède. Deze off-white kleur word dan gecombineerd met zwart suède overlays op de mudguard, hiel en vetersysteem. Wat deze sneaker zo bijzonder maakt is de paarse kleur die rondom de enkel te vinden is. Dit gebied heeft ook een deconstructed look gekregen.

De Swoosh is uit de midfoot gehaald en zit daaronder een blauwe olie kleur die veranderd doormiddel van hoe je tegen de sneaker aan kijkt. De PSG branding kan natuurlijk niet ontbreken en is geplaatst op de hiel. Als we naar de zool kijken zien we dat deze een witte kleur heeft gekregen en wordt gecombineerd met een zwart rubberen outsole. In deze zool zit natuurlijk de comfortabele Zoom technologie.

De Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘PSG’ komt uit op vrijdag 29 januari bij Nike voor €150,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


PSG X Nike Air Jordan 1 Zoom Comfort'

DB3610-105 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Air Jordan 1 Zoom Comfort 'PSG'
Images by Nike