Skip to content
Upcoming

Dior x Air Jordan 1: UPDATE

19 maart 2020 14:04
Dior x Air Jordan 1: UPDATE

UPDATE: 19 maart 2020

Wegens de wereldwijde crisis rondom het coronavirus hebben Nike en Dior besloten de loting voor deze Air Jordan 1 x Dior (zowel low als hight) voorlopig te annuleren. De release zal uiteraard wel op een later tijdstip plaatsvinden. Wanner dit precies zal zijn is tot op heden nog onduidelijk.

De loting werd gebruikt om exclusieve locaties en toegang te verlenen aan tijdelijke Dior Pop-up stores wereldwijd. De openingen van deze stores is ook uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

Air Jordan en Dior vertellen dat de nieuwe data bekend gemaakt zal worden zodra de ontwikkelingen van het Coronavirus in een later stadium zitten.

Over de Air Jordan 1 x Dior

De samenwerking met de ontwerper van DIOR, Kim Jones en Jordan Brand had niet iedereen zo snel zien aankomen. Toch zijn we allemaal super tevreden met het resultaat, de sneakers hebben zoals verwacht een grote klasse. De basis is strak wit, bedekt met grijze laagjes. In het ‘wings’ logo die gevestigd is op de zijkant, staat ‘Air Dior’. Dit is handgeschreven gedaan op elk paar. De Swoosh is iets was gelijk opvalt, en dat is ook niet gek. Hij is namelijk vergroot en heeft de print van DIOR in een zwarte kleur gekregen. Dit vind je ook gelijk terug op de Tong, maar dit dan in een witte kleur. Hier nog boven op is het klein iconische labeltje geplaatst met ‘DIOR-AIR’. Dit is nog niet alles, de mid-sole heeft een witte kleur gekregen die voor een bepaalde rust zorgt. Ook hebben zij een ice out-sole toegepast. Je kan alles zeggen over deze sneaker, maar je kan niet zeggen dat hij saai is.

Release info

Alle sneaker liefhebbers staan waarschijnlijk met een mond vol tanden, en dat begrijpen wij maar als te goed. Want wat zijn deze schatjes mooi, maar aan al het mooie komt een eind. De sneakers hebben een behoorlijk prijskaartje gekregen, namelijk €2000,-. Je moet er wat voor over hebben dus. Ze komen in april uit, maar er is nog geen exacte datum bekend. Houd daarom onze releasekalender in de gaten, voordat je het weet hebben wij meer informatie.

Dior x Air Jordan 1
Dior x Air Jordan 1
Dior x Air Jordan 1