Skip to content
Upcoming

In 2021 zal deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ releasen

24 juni 2020 21:19
In 2021 zal deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ releasen

Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe colorway op de Air Jordan 1 Retro High OG. Het is niet zomaar een colorway, maar een ‘University Blue’ colorway. Helaas zal de colorway pas in februari 2021 releasen.

In 1985/1986 werd de Air Jordan 1 High voor het eerst uitgebracht. De sneaker is ontworpen door niemand minder dan Peter Moore. Er verschenen bij het debuut meerdere colorways en vanaf 1994 kwamen de eerste retro colorways uit. Vervolgens kwam de sneaker terug in 2001. Toen werd ook het Air Jordan 1 Mid aangesteld. Pas in 2008 begon Jordan Brand opnieuw met het releasen van colorways van Air Jordan 1’s High.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ | 555088-134

Helaas zijn er nog geen officiële afbeeldingen naar buiten gekomen van de sneaker, maar dankzij @zsneakerheadz hebben wij wel een mock-up die we met jullie kunnen delen. Het ziet er naar uit dat de sneaker beschikt over een witte basis met hierop verschillende overlappende lagen die beschikken over een lichtblauwe kleur. Niet elke overlay heeft deze kleur gekregen. Rondom de enkel is het namelijk zwart van kleur. Ook de veters hebben een zwarte kleur gekregen. De tong is wit van kleur. Onder de upper loopt een witte midsole met een outsole die lichtblauw van kleur is.

Volgens geruchten komt de sneaker op 20 februari 2020 uit. Dit is nog niet bevestigt door Nike, dus houd goed Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over sneakers. Scroll naar beneden om de mock-up te bekijken.


University Blue
Image by @zsneakerheadz