Upcoming

Released de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Hyper Royal’ deze week?

12 april 2021 23:00
Released de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Hyper Royal’ deze week?

Een release waar vele van ons al maanden naartoe leven is de ‘Hyper Royal’ colorway op de Air Jordan 1 Retro High OG. De sneaker wordt al enige tijd geteased en wordt eindelijk gedropt deze week! Benieuwd naar meer info? Lees snel verder.

2021 is al behoorlijk succesvol geweest voor Jordan Brand. Zo is de samenwerking met Trophy Room al gereleased en ook de ‘University Blue’ colorway kreeg het daglicht te zien. Daarnaast kunnen we de komende weken ook nog wat heerlijke releases verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de Air Jordan 1 High Zoom ‘Stadium Green’ die deze week released. Voor meer releases check je natuurlijk onze Releasekalender.

Deze ‘Hyper Royal’ colorway maakt onderdeel uit van de Air Jordan Retro Release line-up van 2021. Deze line-up maakte Jordan Brand vorige week bekend met wat heerlijke sneakers en colorways. Modellen als de Air Jordan 1 en Air Jordan 4 doken op! Benieuwd naar de gehele line-up? Klik hier om het blog te lezen over de gehele Retro Release Line-Up.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Hyper Royal’ | 555088-402

Wij vinden dat de ‘Hyper Royal’ colorway veel weg heeft van de ‘Turbo Green’ colorway die op 15 februari 2019 uitkwam. Dit komt voornamelijk doordat de sneaker op dezelfde wijze is opgemaakt. Zo beschikt de ‘Hyper Royal’ colorway over een witte basis die wordt overlapt door verschillende lagen. De overlays die de meeste aandacht trekken zijn samengesteld van suède in de kleur hyper royal. Daarnaast zijn er ook enkele details te vinden in een neutrale grijze kleur, zoals swooshes en sock liner. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een grijze rubberen outsole.

Zoals we al zeiden released de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Hyper Royal’ deze week. Zaterdag 17 april 2021 is het moment om 09:00u ’s ochtends daar. Bij enkele retailers zijn de raffles al geopend, dus schrijf je snel in! Wij weten namelijk wel zeker dat de sneaker binnen no-time zal zijn uitverkocht. En als je er de eerste keer niet in slaagt om hem te bemachtigen, vergeet dan niet dat je altijd kunt proberen om een paar te scoren bij GOAT en Flight Club!

Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en vergeet niet om onze Sneakerjagers App te downloaden voor de laatste nieuwtjes.


Air Jordan 1 High 'Hyper Royal'

555088-402 · Prijs vanaf €394,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Retro High OG 'Hyper Royal'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Hyper Royal'

The Turnover