Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway onderweg van de Air Jordan 1 OG

8 juli 2019 15:45
Er is een nieuwe colorway onderweg van de Air Jordan 1 OG

Op 29 juni bracht Jordan Brand ons de Air Jordan 1 ‘Gym Red’. Deze colorway was een ‘omgekeerde’ versie van de legendarische ‘Chicago’ colorway. Nu komt Jordan Brand met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 OG. Het gaat om een sneaker die beschikt over de kleuren: rood, blauw, wit en zwart. De colorway word ook wel ‘Fearless’ genoemd.

De Air Jordan 1 OG brengt het legendarische silhouet uit 1985 terug naar de originele vorm en hoogte. Ook beschikt het model over de traditionele ‘Nike Air’ branding op de tong. De Air Jordan 1 Retro High OG is onderdeel van de ‘Remastered’ collectie van Jordan Brand. Momenteel is dit één van de meest populaire modellen op de markt. Af en toe word dit model uitgebracht in originele colorways, maar ook komen er telkens nieuwe colorways van uit. Nu staat er de ‘Fearless colorway’ voor de deur.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ | CK5666-100

10 jaar geleden werd Michael Jordan opgenomen in de Basketbal Hall of Fame. Daarom knikt Jordan Brand nu naar de topprestatie van Michael Jordan met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Retro High OG, genaamd ‘Fearless’. De upper beschikt over een premium lak lederen constructie. Daarnaast zijn de overlays van het model gelijkmatig verdeeld in 2 verschillende kleuren, rood en blauw. Deze 2 kleuren vertegenwoordigen de twee belangrijkste haltes in Michael Jordan zijn legendarische carrière. Het rood in een Chicago Bulls stijl siert de voorkant van de schoen. Een poeder blauwe kleur vertegenwoordigd de UNC Tar Heels stijl op de Swoosh en de hak.

Het ball-and-wings logo boven de enkel beschikt is versierd met juwelen dat voor een extra klassiek detail zorgt. Een ander leuk detail is het inlegzooltje, want hier staat groot “FEAR” op. Onder het woord “FEAR” bevinden zich herhalende tekstafdrukken: “Limits, like fear, are often just an illusion”. Deze herhalende tekstafdruk is een knipoog naar de HOF speech van Michael Jordan.

Er word verwacht dat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ deze zomer uitkomt. Ook gaan er geruchten rond dat er nog een alternatieve, zwarte colorway uitkomt voor vrouwen, genaamd “UNC to Chicago”. Houd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates van deze Air Jordan 1. Ben jij ook benieuwd naar foto’s van de colorways? Scroll dan naar beneden!


Air Jordan 1 High OG Patent 'Fearless'

CK5666-100 · Prijs vanaf €385,-

Naar alle aanbieders
Fearless
Fearless
Fearless
Images by @chickenwop_