Skip to content
Upcoming

BEVESTIGD: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’

23 maart 2020 18:37
BEVESTIGD: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’

Air Jordan en Nike zijn druk bezig met het terugbrengen van de all-time favorites. Twee sneakers die dit jaar razend poplair blijken te zijn, zijn de Air Jordan 1 High en De Air Force 1 Low. Beide modellen staan talloze keren op de Sneakerjagers Releasekalender. Naast regular releases krijgen ze ook nog eens genoeg aandacht met samenwerkingen. Zo staat de Air Jordan 1 x Dior al bij heel veel mensen op het verlanglijstje. Enige tijd geleden kwamen er beelden voorbij van een Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’.

Toen in 1985 de Air Jordan 1 voor het eerst uitgebracht werd was de sneaker eigenlijk niet direct een hit. Michael Jordan droeg zijn sneakers met trots maar was niet direct tevreden over het model. Het resultaat hiervan was een complete serie aan modellen. Tegenwoordig kunnen we veilig zeggen dat de Air Jordan 1 absoluut wel een hit is. Door de jaren heen is het model uitgegroeid tot de meest verzamelde sneaker wereldwijd. Veel sneakerfanaten zweren bij het model en dat is niet voor niks.

De details van de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’

Deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’ is het perfecte beeld van de Air Jordan 1. Een strak bovenwerk in drie kleuren die elkaar verdeeld over de sneaker complimenteren. We zien dat Jordan Brand gebruik heeft gemaakt van een fantastisch nerflederen materiaal voor het bovenwerk. De uitvoering is gemaakt in paars en wit met zwarte Nike branding details verspreid over de gehele sneaker.

De lente is officieel begonnen en deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’ is perfect voor het komende lekkere weer. Deze frisse colorway staat al gepland op 4 april 2020. Naast regulieren maten zal de sneaker ook uitkomen in kindermaten (GS).

Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en de complete shoplist van deze Air Jordan 1 Retro High OG ‘Court Purple’.

Air Jordan 1 High OG 'Court Purple' - SNKRS DAY Exclusive Access

555088-500 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Retro High OG 'Court Purple'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Court Purple'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Court Purple'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Court Purple'