Skip to content
Where to Cop

Air Jordan 1 Retro High Flyknit "Black & Game Royal"

4 oktober 2017 20:32
Air Jordan 1 Retro High Flyknit "Black & Game Royal"

Afgelopen maand is hij al uitgekomen in de klassieke "Bred" colorway maar nu is ook de "Game Royal" colorway aan de beurt.

Sinds hij met het winnende punt North Carolina het kampioenschap bezorgde, is Michael Jordan niet meer weg te denken uit het basketbal. Hij verscheen in 1985 op het veld in de originele Air Jordan I, waarmee hij aan de haal ging met de regels en met de zelfverzekerdheid van zijn tegenstanders, en wereldwijd tot de verbeelding van zijn talloze fans sprak.

Toen de Air Jordan I in 1985 werd geïntroduceerd, was het een baanbrekende schoen. Het revolutionaire design was gemaakt van de beste materialen die destijds beschikbaar waren en groeide uit tot een klassieker toen de Air Jordan lijn populairder werd. Dertig jaar vol verschillende kleuren en materialen later zetten de 'Anti-Gravity Machines' nog een stap vooruit met een nieuwe constructie die volledig is gemaakt van Flyknit. De flexibele, lichte update heeft accenten van varkensleer en blijft trouw aan zijn roots met Nike Air demping, een hoge kraag en OG kleurblokken in Game Royal en zwart.

Als we kijken naar deze fantastische Air Jordan 1 Retro High Flyknit "Black & Game Royal" zien we dat er uiteraaard gebruik gemaakt is van het bekende Flyknit materiaal. Dit zorgt ervoor dat de sneaker zijn stevigheid behoud maar lichter is dan ooit te voren. De sneaker is voor de rest voorzien van de bekende "Black & Game Royal" colorway.

AIR JORDAN 1 RETRO HIGH FLYKNIT "BLACK & GAME ROYAL"
Color: Black/Game Royal-White
Stylecode: 919704-006
Price: €160,-
Releasedatum: 7 oktober 2017
Storelist: >> Klik Hier <<

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.