Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 ‘Panda’ released vrijdag 26 april!

25 april 2019 11:03
Air Jordan 1 ‘Panda’ released vrijdag 26 april!

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er voor de Air Jordan 1 weer een nieuwe colorway op de planning stond. Dit ging om de ‘Panda’ colorway. Een colorway dat qua kleurgebruik erg rustig is en een aantal interessante details bevat. Eindelijk is het dan zover. Morgen, vrijdag 26 april, komt de Air Jordan 1 ‘Panda’ dan eindelijk uit!

De naam ‘Panda’ Zegt het eigenlijk al. De sneaker bestaat uit de kleurencombinatie zwart en wit. Het materiaalgebruik is per kleur verschillend. Zo vind je op de upper een basis van wit natuurlijk leer, met daar overheen zwarte panelen. Deze zwarte panelen zijn gemaakt van echt pony hair. Hierdoor wordt de colorway ‘Panda’ nog eens extra versterkt doordat de vacht van de pandabeer wordt nagebootst. Dit pony hair materiaal vind je onder andere op de mudguard, rondom de hiel, bij de veters en natuurlijk op de Swoosh. De upper is geplaatst op een witte midsole met daaronder een zwarte outsole. Doordat het wit misschien een beetje de overhand kan nemen, zijn er zwarte veters toegevoegd aan deze sneaker.

Morgen, vrijdag 26 april, is het dus zover! Wil jij de Air Jordan 1 ‘Panda’ toevoegen aan jouw sneakercollectie? Zorg dan dat je morgen om 09:00 uur klaar zit. De sneakers zullen voor een prijs van €160,- verkocht worden. Check vooral de storelist om te zien waar jij deze pareltjes kan bemachtigen.


Air Jordan 1 High 'Panda'

CD0461-007 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Uitgelichte afbeelding: 43einhalb

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date