Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1: Nog steeds ongekend populair

10 september 2020 20:04
Air Jordan 1: Nog steeds ongekend populair

De Air Jordan sneakers zijn, nog steeds, ontzettend populair. Ondertussen zijn er al vele colorways en verschillende modellen. De Jordan 1 High is allang niet meer de bekendste. De Low en Mid versie is ook steeds vaker te zien. Hier lees je alles wat je wilt weten over de Air Jordan 1.

Michael ‘Air’ Jordan

Hij is misschien wel de ‘grootste’ basketballer ooit, Micheal Jordan. De basketballer bezorgde zijn team Chicago Bulls, meerdere kampioenschappen. Als Jordan sprong, leek het alsof hij vloog. Hierdoor kreeg hij al snel de bijnaam Michael ‘Air’ Jordan. In 1985 kwam de basketballer voor het eerst in de originele Jordan 1 het veld op. De samenwerking van Jordan en Nike is sindsdien een van de bekendste en meest gewilde sneakers.

De eerste Air Jordan 1, was in de kleuren van Micheal’s basketbal team Chicago Bulls. De rood, wit, zwarte sneaker is nog steeds, de meest populaire colorway. Ondertussen zijn er al heel wat colorway’s van de Jordan 1 te vinden.

High, Low of Mid

Naast de Air Jordan 1 High, is er ook een Mid en Low model. Deze sneakers maken een grote comeback. Jordan Brand komt steeds vaker met nieuwe colorways voor de mid. We kunnen hier dus ook meer releases van gaan verwachten. Het zelfde geldt voor de low top. Nog steeds komen hier nieuwe colorways van uit. Toch is, ook hier, de originele Chicago colorway erg gewild. Bekijk hier onder waar de mid en low top, in deze colorway te krijgen zijn. Of ga voor een moderne versie van de Air Jordan 1 High. De Air Jordan 1 High ‘Crater’ is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal!

Samenwerkingen

De Air Jordan 1 wordt vaak gebruikt in samenwerkingen. Onderanderen Off-White, Dior en Travis Scott hebben een erg populaire samenwerking met Jordan Brand. Zowel de Dior als Travis Jordans, hebben een high en een low top Jordan uitgebracht. Eigenlijk zijn de laatste samenwerkingen op de Air Jordan 1 High en Low zeer populair en gehyped.

Houd onze releasekalender en blogs in de gaten, zo mis je nooit een release!

Air Jordan 1 High Zoom Crater 'Black'

CW2414-001 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Zoom Crater 'Black'

Air Jordan 1 Mid 'Chicago Black Toe'

554724-069 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Chicago Black Toe'

Air Jordan 1 Low 'Gym Red'

553558-611 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Gym Red'
Images by Nike