Skip to content
Upcoming

Twee zomerse colorways komen op de Air Jordan 1 Mid

13 juli 2020 20:49
Twee zomerse colorways komen op de Air Jordan 1 Mid

Nieuwe colorways voor op de Air Jordan 1 Mid blijven maar komen. Nu komen er in de aankomende weken twee nieuwe colorways uit op het mid top model, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen.

De Air Jordan 1 Mid is een comback aan het maken in 2020. Deze comeback begon allemaal aan het einde van 2020. Jordan Brand bracht toen het ‘Fearless’ pack uit waarin meerdere Jordan 1 Mid’s zaten. Ook met de release van de Jordan 1 Mid ‘Milan’ kwam de sneaker weer in een goed daglicht.

Air Jordan 1 Mid SE

De twee colorways voor de Jordan 1 Mid zijn ‘Yellow’ en ‘Blue’. De midfoot en mudguard zijn gemaakt van grijs leer. Blauw en geel suède is geplaatst op de toebox, hiel, enkel en lace holders. Wat deze Jordan 1 Mid bijzonder maakt, is het corduroy dat rondom de enkel zit. Dit gebeurd niet vaak bij een Jordan 1 Mid release. Een leren Swoosh en nylon tong sluiten het bovenwerk af. Onder de upper zit bij de gele colorway een witte midsole en bij de blauwe een licht blauwe midsole.

Een releasedatum is nog niet bekend voor de twee colorways, maar kunnen in de aankomende weken worden verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Mid SE 'Light Blue'

DA4666-100 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
 Air Jordan 1 Mid
 Air Jordan 1 Mid

Air Jordan 1 Mid SE 'Light Bone/Yellow'

DA4666-001 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
 Air Jordan 1 Mid
 Air Jordan 1 Mid
Images by Nike