Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 1 Mid krijgt een ‘Shadow’ colorway speciaal voor dames

6 februari 2022 18:00
De Air Jordan 1 Mid krijgt een ‘Shadow’ colorway speciaal voor dames

Dames opgelet! Het ziet ernaar uit dat er exclusieve Air Jordan 1 Mid WMNS release aankomt voor alleen dames en het is niet zomaar een exclusieve release. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de OG Shadow colorway die we al een aantal keer eerder voorbij hebben zien komen.

De Shadow colorway heeft een rijke geschiedenis met Jordan Brand. De colorway staat bekend om zijn tweetonige kleurschema van grijs en zwart. Het is een OG colorway die in 1985 voor het eerst verscheen op de Air Jordan 1 High. Vervolgens heeft de colorway maar weinig retro’s gezien. Zo verscheen in 2009 pas de eerste retro Shadow colorway. Later in 2013 dropte Jordan de tweede retro en in 2018 zagen we een derde retro releasen. Vorig jaar, in 2021, dook in mei de laatste retro op van de OG colorway. Nu is het hoog tijd voor een retro exclusief voor dames!

Het Air Jordan 1 Mid model beschikt over een grijze lederen basis met hierop overheersende zwarte lederen overlays. De toebox, de Swooshes, het Wings logo en rondom de enkel hebben de grijze tinten gekregen. Om wat contrast erin te houden is er gekozen voor een witte midsole met hieronder een grijze outsole, die weer matcht met grijze details op het bovenwerk.

Voor de exclusieve Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Shadow’ is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt, maar wij verwachten dat die binnenkort zal verschijnen. Stay up-to-date door ons te volgen op Instagram, Facebook en Twitter! Om geen enkele release meer te missen raden wij je aan om dagelijks onze Sneakerjagers Releasekalender te checken.