Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Grey’ komt binnenkort uit

13 juli 2020 18:03
De Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Grey’ komt binnenkort uit

De Air Jordan 1 Mid heeft altijd onder de radar gelegen tot vorige jaar. Eind vorig jaar bracht Jordan Brand het ‘Fearless’ pack uit. In dit pack zaten verschillende soorten Air Jordan 1 Mids die door veel sneakerheads goed werden opgepakt. Nu kunnen we binnenkort de Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Grey’ verwachten.

De Air Jordan 1 High en Low kwamen beide uit in 1985 als de eerste sneakers gemaakt voor Michael Jordan. Na het uitbrengen van vele colorways in 1985-1986, kwam dat Air Jordan 1 Mid pas uit in de jaren 2000. De Air Jordan 1 Mid was meer gemaakt als lifestyle sneaker en dus niet als basketbal schoen. Dit kwam doordat het stuk van de enkel een stuk lager was ingekort ten opzichte van de Air Jordan 1 High.

Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Grey’ | BQ6472-020

De base van de sneaker is gemaakt van licht grijs grof mesh. Dit mesh materiaal zijn we niet gewend op de Air Jordan 1. De panelen die over het mesh zitten zijn gemaakt van mooi donker grijs suède. Een licht bruine kleur bevindt zich op de suède Swoosh. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte mid- en outsole.

De exacte releasedatum van de Air Jordan 1 Mid WMNS is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken wel verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Mid Wmns 'Smoke Grey'

BQ6472-020 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid WMNS 'Grey'
Air Jordan 1 Mid WMNS 'Grey'
Images by Nike