Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid ‘Signal Blue’

13 november 2020 11:42
Air Jordan 1 Mid ‘Signal Blue’

De Air Jordan 1 Mid wordt door de Air Jordan 1 High altijd een beetje in de schaduw gezet. Toch heeft de Air Jordan 1 Mid in 2020 meer populariteit gekregen en zie je de sneaker steeds meer in het straat beeld. Nu komt binnenkort de speelse ‘Signal Blue’ colorway uit voor de mid top Air Jordan.

De Air Jordan 1 Mid kwam uit in de jaren 2000, tijdens de twee run retro’s van de Air Jordan 1 High. In tegenstelling tot de Air Jordan 1 High en Low, was de Air Jordan 1 Mid gemaakt als lifestyle sneaker. Omdat de Air Jordan 1 Mid erg op de Air Jordan 1 High lijkt en relatief een stuk goedkoper is, zien we de sneaker steeds vaker terug komen.

Air Jordan 1 Mid ‘Signal Blue’ | DD6834-402

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer en wordt gecombineerd met diep blauw lakleer. Deze blauw lederen overlays worden geaccentueerd door zwarte outlines. Een zwarte kleur wordt verder gebruikt voor de Swoosh, veters en Jordan Wings logo. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

Een releasedatum voor de Air Jordan 1 Mid ‘Signal Blue’ is nog niet bekend, maar wordt binnenkort wel verwacht bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 Mid 'Signal Blue'

DD6834-402 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders