Skip to content
Upcoming

‘Light Smoke Grey’ komt op de Air Jordan 1 Mid

20 maart 2020 12:27
‘Light Smoke Grey’ komt op de Air Jordan 1 Mid

Laten we eerlijk zijn, 2020 is nu al het jaar van een aantal modellen, de Nike Air Force 1 Low, Air Jordan 1 en de SB Dunk Low. Alle drie de modellen krijgen meerdere releases en een hoop collabs. Toch steekt de Air Jordan 1 er een beetje bovenuit door de hype rondom de Dior x Air Jordan 1 collab. Met een prijskaartje van €2000,- is deze sneaker echter al voor heel veel mensen niet meer toegankelijk. Nike zou Nike niet zijn als ze hun klanten een alternatief bieden. Zo komen ze met deze Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’.

Alhoewel het model een mid is en niet een high oogt hij nog steeds super clean. Zoals de naam van het model al zegt is er voornamelijk een grijze kleur aanwezig. Het bovenwerk is volledig gemaakt van een zacht en glad lederen materiaal. Het welbekende Wings logo, de swoosh en de veters zijn allen uitgevoerd in pitch black.

Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit licht smokey grijs en wit. Door de zwarte kleuren op wordt de sneaker keihard in contrast gebracht maar blijft hij wel subtiel. Sommige mensen zien deze sneaker als een perfecte basis voor een custom Air Jordan 1 x Dior. Wij zien deze sneaker als een stand-alone die zijn eigen perfectie meer dan verdiend.

Net zoals de Air Jordan 1 x Dior laat ook deze Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ zijn releasedatum nog niet weten. Gezien de colorway en het huidige seizoen verwachten wij wel dat deze release eerder vroeg dan laat uit zal komen. De kans is groot dat hij dan verkrijgbaar zal zijn bij, uiteraard, Nike.com maar ook geselecteerde Nike/Air Jordan retailers.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws. In de toekomst check je daar ook meer informatie over deze Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’.

Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'

554724-092 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
'Light Smoke Grey'
'Light Smoke Grey'
'Light Smoke Grey'
'Light Smoke Grey'