Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid krijgt een te gekke nieuwe colorway!

14 februari 2020 08:00
Air Jordan 1 Mid krijgt een te gekke nieuwe colorway!

Er komt een nieuwe Air Jordan 1 Mid MWNS aan! De sneaker is op dit moment misschien wel een van de populairste. Er komt nu weer een te gekke nieuwe colorway aan met hele zachte kleuren. Perfect voor het voorjaar dat eraan zit te komen! De sneaker zal speciaal voor dames uitkomen! Scroll naar beneden en kom meer te weten over deze sneaker!

De Air Jordan 1 Mid is een sneaker die al sinds april ’85 meegaat. De razend populaire sneaker is al in heel veel verschillende colorways uitgekomen en heeft al veel samenwerkingen gekend. De sneaker werd ontworpen voor de basketballer Michael Jordan, later was de sneaker verkrijgbaar voor iedereen. Toen de Air Jordan 1 voor het eerst op de markt kwam was de sneaker €65, dat was op dat moment de duurste basketbal schoen die verkrijgbaar was. De Air Jordan is ontworpen door Peter Moore, Tinker Hatfield en Bruce Kilgore.

Air Jordan 1 Mid WMNS Spruce Aura | Closer Look

De Air Jordan 1 Mid WMNS Spruce Aura is een colorway die ver afwijkt van de colorways die normaal voorbij komen! Deze sneaker bestaat uit pastel groenen tinten die over de hele sneaker te zien zin. Van de zool tot de swoosh en de veters! De toebox van de sneaker is wit. De sneaker bestaat uit canvas, dit zien we niet vaak bij Jordan Brand.

Wanneer de sneaker precies uit zal komen is nog onbekend. Wij verwachten dat de sneaker in het voorjaar van 2020 gereleased wordt. De Air Jordan 1 Mid WMNS Spruce Aura zal €115 kosten en verkrijgbaar zijn bij Nike. Bekijk hieronder de foto’s van de super toffe sneaker!


Air Jordan 1 WMNS Mid 'Spruce Aura'

CV5280-103 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike