Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 mid krijgt een cleane ‘Snakeskin’ colorway

31 maart 2020 19:30
Air Jordan 1 mid krijgt een cleane ‘Snakeskin’ colorway

Air Jordan komt met een nieuwe colorway op de mid, de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’. Het slangenprintje was even weg, maar heeft zijn weg terug gevonden. Hij heeft zich zo neergelegd op de allernieuwste Jordan mid, die dan misschien geen kleur heeft maar wel veel textuur. Namelijk op een Air Jordan 1 Mid Triple White, hierdoor is de focus effectief afgeleid naar veelzijdigheid van het model.

Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ | BQ6472-110

De Air Jordan 1 bestaat al meer dan dertig jaar en is oorspronkelijk ontworpen voor de legendarische basketballer Michael Jordan. De sneaker werd ontworpen in 1984 en was dus eerst alleen beschikbaar voor de basketballer. Aan het einde van 1984 was de AJ 1 verkrijgbaar voor iedereen. In de tussentijd zijn er een hoop andere uitvoeringen van de bekende sneaker ontworpen en uitgekomen, waaronder de low en de mid. (naast de high). Ook hebben ze veel samenwerkingen mogen meemaken, zoals rapper Travis Scott.

Bij de ‘Snakeskin’ hebben ze gekozen voor een gehele witte colorway. Er is dus niet gebruik gemaakt van de slangen kleuren, maar zie je wel de effecten en textuur terug. De snake behandeling is gezet op de overlays, swoosh, enkels en zelfs de onderliggende panelen. Door het gebruik van enkel wit, is het een zeer uitgesproken en toch ingetogen sneaker geworden.

Release info

Dit toffe paartje de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ heeft helaas genoeg nog geen exacte releasedatum gekregen. Wel verwachten we dat ze vanaf 110,- verkrijgbaar zullen zijn op Nike en bij Nike retailers . Houd onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en nieuwtjes. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Check dan wat foto’s van het mooie paartje hieronder.

Air Jordan 1 Mid 'Snakeskin'

BQ6472-110 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike