Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid komt met strakke colorway voor kids

4 juni 2020 10:21
Air Jordan 1 Mid komt met strakke colorway voor kids

Hey Jordan brand blijft maar experimenteren op de Air Jordan 1 Mid, zo hebben ze bijvoorbeeld veel constructieve veranderingen gedaan. Zoals bijvoorbeeld glitteronderdelen en een bliksemde Swoosh, dit alles om het publiek constant te blijven verassen. En dat is gelukt! Nu gaat het model over met een palet dat doet denken aan Jordan Brand’s meest begeerde samenwerkingen. Dit keer zal het paar droppen voor de kids! Hebben die even geluk. Wanneer deze heerlijke colorway zal droppen is nog niet bekend, wel verwachten we de sneaker in 2020.

Air Jordan, wie kent het merk inmiddels niet? De sneaker heeft zeker weten zijn naam gemaakt de afgelopen jaren. De Air Jordan 1 High en Low top kwamen samen uit in 1985 door Nike voor basketballer Michael Jordan. De Mids kwamen wat later, dit gebeurde in 2000. Er kwamen ontzettend veel colorways en samenwerkingen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populairste sneakers van de wereld.

Air Jordan 1 Mid GS ‘Blue’ | BQ6931-102

Deze heerlijke colorway heeft een strakke uitstraling gekregen. De ‘Blue’ neemt het “Black-Toe” arrangement over en worden gevestigd op zijn voorvoetpanelen, swooshes. Op deze manier roept de ondersteunende accenten van de koningsblauwe hits die van toepassing zijn op de lambrisering van de onder hak en zolen op. Dit is gedaan om herinneringen op te halen van de legendarische Air Jordan 1 van Hiroshi Fujiwara. Om de sneaker nog een beetje schoon te houden en niet te druk te maken is er gekozen voor een minimale houding. Dit is gedaan met onderlagen en verhoogde enkelpanelen die meer grijstinten van wit en zilver laten zien.

Release info

Hieronder vind je nog wat plaatjes van dit heerlijke paar. Helaas moeten we nog even wachten, de sneakers hebben nog geen releasedatum gekregen. Wel weten we dat het paar in 2020 wordt verwacht bij Nike en Nike retailers. Daar zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 80,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 Mid GS 'Blue'

BQ6931-102 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date