Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ heeft een release datum

8 april 2021 13:24
Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ heeft een release datum

We moesten een tijdje geduld hebben, maar het is eindelijk zover! De Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ heeft eindelijk een release datum. Nog beter nieuws, we hoeven niet lang meer te wachten! De sneaker dropt namelijk op maandag 12 april 2021. Lees hieronder alles over deze te gekke release.

Anders dan de Jordan 1 High en Low, verscheen de Jordan 1 Mid pas in het jaar 2000. De sneaker is nooit zo populair geweest als zijn voorgangers, maar klimt steeds hoger op! Er droppen steeds meer te gekke colorways, waardoor de Jordan 1 Mid steeds vaker op straat is te zien. Ook dit is een trendy colorway, die we ongetwijfeld veel gaan zien!

Jordan Brand heeft de groene colorway jaren lang ontweken. Maar na het succes van de Air Jordan 1 High ‘Pine Green’ in 2018, kunnen ze er niet meer om heen. Steeds vaker zien we de groene kleur terug komen op het model. Zo dropte laatst de Jordan 1 High Zoom ‘Stadium Green’.

Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ | CZ0774-300

De Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ beschikt over groene overlays. Door het leer, lijkt de sneaker een vintage look te krijgen. De basis van de sneaker lijkt wit, maar heeft een heel licht groene tint, waardoor de sneaker een mooi geheel wordt. De Swoosh is van zwart leer, wat een clean look geeft aan dit paartje. Terwijl de Jordan weer wat speelser wordt gemaakt door roze details. Als laatste zien we een witte midsole, die wordt afgemaakt met een groene outsole.

Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'

Maandag 12 april 2021 is het zover. De Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ dropt deze dag bij Nike en geselecteerde retailers voor €120. De eerste raffle’s zijn al geopend! Deze staan uiteraard allemaal voor je op een rijtje in onze sneaker releasekalender! Ook houden we je hier op de hoogte van alle release’s. Voor meer sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram!

Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'

CZ0774-300 · Prijs vanaf €208,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'