Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 1 Mid Coming Soon With UV Reactive Details

8 mei 2021 12:00
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Air Jordan 1 Mid Coming Soon With UV Reactive Details</font></font>

Recent voegde Nike ook al Nike UV-reactieve panelen toe aan de Air Force 1, een toepassing die wel vaker gebruikt wordt bij sneaker releases. Als reactie op de positieve ontvangst van die Air Force 1, dropt Nike binnenkort ook een Air Jordan 1 Mid met deze kleurveranderende details. Hoewel de Air Jordan 1 Mid zelf nog steeds enige verdeeldheid zaait in de sneaker-gemeenschap, zal deze colorway waarschijnlijk wel goed ontvangen worden bij het grotere deel van het publiek. Mede door de eenvoudig gehouden klassieke color blocking.

Deze Air Jordan 1 Mid heeft een witte basis met een contrasterende zwarte Swoosh en zwarte mudguard. De veters, wreef en kraag zijn zoals de basis, eveneens wit. De UV-reactieve panelen bevinden zich op de enkelflap, de hiel en het tonglabel. De tinten op deze UV-reactieve panelen creëren de look van een warmtekaart.

Bekijk onderstaand de eerste leaks van deze release. Een releasedatum is momenteel nog niet bekend, maar het is waarschijnlijk dat deze Air Jordan 1 Mid nog dit jaar via Nike.com releaset. Hou ondertussen onze releasekalender in de gaten voor updates omtrent deze release.

Community Verified icon