Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de Air Jordan 1 Low droppen op 14 augustus

13 augustus 2020 15:39
Twee nieuwe colorways voor de Air Jordan 1 Low droppen op 14 augustus

De Air Jordan 1 Low is naast de High top versie van de sneaker ook erg populair. Vergeleken met de Air Jordan 1 High is de Low top perfect voor het tropische weer op dit moment. Nu komen er op zaterdag 15 augustus twee nieuwe colorways uit.

De Air Jordan 1 Low kwam samen met de Air Jordan 1 High uit in 1985 en werden beide gebruikt als basketbal schoen. De colorways die als eerst op de Air Jordan 1 High kwamen werden gekopieerd en ook gebruikt op de Air Jordan 1 Low. Tot op de dag van vandaag zijn de twee modellen nog extreem populair en zullen ze ook nooit verdwijnen uit de sneaker wereld.

‘Astrograbber’

Op 15 augustus komen de ‘Astrograbber’ en ‘Night Track’ colorway uit. Beginnend met de Astrograbber zien we dat er gebruik is gemaakt van ander materiaal dat wij gewend zijn. Zo is er gebruik gemaakt van off white canvas op de midfoot en gebied rondom de enkel. Wit leer vult de rest op van het bovenwerk terwijl de Swoosh op de midfoot zwart gekleurd is. Een mooi detail op de sneaker is dat het Jordan Wings logo achterop is geborduurd in het wit. Een witte midsole en zwart rubberen outsole ronden de sneaker af.

‘Night Track’

De ‘Night Track’ colorway is weer een stukje anders dan de ‘Astrograbber’. Voor de basis van de sneaker is gebruik gemaakt van wit leer, dit is te zien op de midfoot en gebied rondom de enkel. Andere delen van de sneaker zijn gekleurd in silver en zijn gemaakt van getrommeld leer. Rode accenten zijn te vinden op de sockliner en Swoosh. De sneaker wordt afgerond door een off white midsole en zwart rubberen outsole.

Beide colorways zullen uitkomen op 15 augustus bij onder andere Nike voor €130. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Low 'Astrograbber'

DC3533-100 · Prijs vanaf €169,-

Naar alle aanbieders
 Air Jordan 1 Low
 Air Jordan 1 Low
 Air Jordan 1 Low

Air Jordan 1 Low 'Night Track'

DA4668-001 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
 Air Jordan 1 Low
 Air Jordan 1 Low
Images by Nike