Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low krijgt een tropische look

20 februari 2020 10:48
De Air Jordan 1 Low krijgt een tropische look

Door de gigantische hype rondom een aantal toffe Air Jordan 1 releases heeft Jordan Brand besloten ook de Low variant weer nieuw leven in te blazen. Het model verschijnt steeds vaker in onze Sneakerjagers Releasekalender en we hebben het gevoel dat Jordan Brand nog lang niet is uitgespeeld met de Air Jordan 1 Low. Het model krijgt dit keer een tropische look. Zo wordt het model omgetoverd tot een ‘summer proof’ sneaker met een knallende gouden swoosh. Deze Air Jordan 1 Low ‘Tropical’ heeft naast de gouden swoosh nog een aantal andere leuke details.

Het model is voornamelijk gemaakt van leer. Toch lijkt het erop dat de toebox en het middelste paneel gemaakt zijn van een soort van canvas. Over dit canvas heen zien we het tropische gevoel van deze AJ1 tot leven komen. Er is namelijk een licht patroon aan gebracht van palmbladeren. Het patroon is in dezelfde kleur gemaakt als de lederen panelen van de sneaker.

Vanaf de zijkant oogt het alsog de sneaker bestaat uit twee kleuren, maar als we het bovenaanzicht bekijken blijkt dit anders te zijn. Bij de veters is namelijk een overlay patch gemaakt in het felblauw. Deze kleur zien we ook terugkomen op het Jumpman logo op de tongue. Deze extra kleur geeft de sneaker toch een extra boost en een zomerse look.

Er is momenteel nog geen release bekend van deze Air Jordan 1 Low ‘Tropical’. We verwachten wel dat deze tropische sneaker uit zal komen bij Nike.com. Houdt in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over deze release.

Air Jordan 1 Low 'Tropical'

CK3022-107 · Prijs vanaf €184,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Low 'Tropical'
Jordan 1 Low 'Tropical'
Jordan 1 Low 'Tropical'