Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Low ontvangt nieuwe ‘Bred’ colorway

13 april 2020 09:01
Air Jordan 1 Low ontvangt nieuwe ‘Bred’ colorway

De welbekende colorway van Air Jordan is natuurlijk de “Bred”, die is nu in een nieuw jasje gestopt nu met cement-achtige accenten die je terug kan vinden op de Swoosh. Dit keer is het de beurt aan de AJ1 Low, hierop is de “Bred” colorway al vaker op gevestigd en is nu dus terug in een nieuwe variant. Verdere details over het paar is nog onbekend, maar die zullen snel volgen. Voor nu, lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Het populairste model van het legendarische Jordan Brand kent drie varianten. De Low, Mid en de High. Ze zijn alle drie momenteel erg populair zijn en kennen veel colorways en samenwerkingen. Het begon een tijd terug, al sinds de jaren ’80 kennen we de Air Jordan 1, in eerste instantie was dat alleen voor het basketbal maar al snel werd de sneaker buiten het veld ook erg populair en vaker gedragen. Vandaag de dag zijn alle drie de varianten niet meer weg te denken uit de sneaker wereld.

Air Jordan 1 Low “Bred”

De Low wordt vaak over het hoofd gezien, dit natuurlijk omdat Michael Jordan ze nooit heeft gedragen in alle 15 seizoenen die hij heeft gespeeld in de NBA. Nu krijgt de Low toch meer aandacht door de vele samenwerkingen en colorways die de sneaker heeft mogen ontvangen in de afgelopen jaren. De nieuwste Air Jordan 1 Low ontvangt nu dus de “Bred” colorway. Dit keer heeft de Swoosh een cement print. Het bovenwerk is bedekt met een glad zwart lederen basis die nubuck over zich heen heeft. De rubberen tussenzool heeft een zwarte kleur. Natuurlijk zijn de Jumpman logo’s ook niet te missen en vind je die ook terug vaker op de sneaker.

Release info

Helaas is er nog geen verdere release informatie, maar het paar zal dit jaar nog droppen. Houd onze releasekalender daarom in de gaten, voor je het weet staat alle informatie erop die jij nodig hebt! Je kan ook bij ons terecht voor natuurlijk andere sneakers. Zo ben je altijd up to date.

Images by: Nike