Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Low OG komt snel terug in nieuwe colorways

22 mei 2020 15:58
Air Jordan 1 Low OG komt snel terug in nieuwe colorways

Houd je vast, want Air Jordan 1 Low belooft volgend jaar al terug te komen in nieuwe colorways! Veel sneakerheads hebben hun kalender al bij de hand om de datum erin te zetten, maar helaas is die nog niet bekend. Zover we weten, zullen er twee verschillende colorways onze kant op komen. In een ‘Neutral Grey’ of een ‘Particle Grey’ colorway en de ‘Ghost Green’. Verdere foto’s hebben we helaas nog niet, maar de geruchten gaan dat ze wel zullen releasen als een OG branding. Lees snel verder voor alle informatie!

Samen met de Air Jordan 1 High maakte ze beide hun debuut in 1985. Het werd de eerste Low Top signature sneaker van de basketballer Michael Jordan. Die werd ontworpen door Nike voor de speler. De sneaker werd ontworpen door Peter Moore en was geïnspireerd door een eenvoudige Nike Dunk. De Low kreeg verschillende colorways, maar die wel de colorways van de hoge versies weerspiegelden. Ze waren vooral geïnspireerd door de club van Michael, The Bulls.

Air Jordan 1 Low / New Colorways

Er staan dus twee heerlijke colorways op de planning, op het lekkere Air Jordan 1 Low model. Ze worden verwacht volgend jaar in de lente, het perfecte moment om ze te rocken. Ze verschillen beide nogal van mekaar qua colorway. De een heeft een wat rustigere uitstraling dan de ander. De “Neutral Grey” heeft een zachtere kleur die voorzien zijn van witte en grijze kleuren. De “Ghost Green” heeft een wat stoerdere uiterlijk met zwarte witte en wat neon groene kleuren gekregen.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven van beide paren, maar ze beloven volgend jaar uit te komen. Dan zullen ze natuurlijk bij Nike en Nike retailers uitkomen. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Air Jordan 1 Low “White/Neutral Grey/Particle Grey” | CZ0790-100

Air Jordan 1 Low “Ghost Green” | CZ0790-103