Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: Air Jordan 1 Low ‘Multicolor’

20 augustus 2020 20:07
Nu verkrijgbaar: Air Jordan 1 Low ‘Multicolor’

De Air Jordan 1 Low heeft over zijn jaren van bestaan al enorm veel colorways gekregen en dit keer komt de low top versie in wel een heel vrolijke colorway. Jij kan de Air Jordan 1 Low ‘Mulitcolor’ nu namelijk al scoren bij Foot Locker!

De Air Jordan 1 Low kwam samen met de Air Jordan 1 High uit in 1985 en dit waren de eerste sneakers speciaal gemaakt voor Michael Jordan. Beide modellen werden gebruikt voor basketbal alleen was de Air Jordan 1 High een stukje populairder. Alle colorways die op de High to versie uitkwamen werden ook toegevoegd op de Air Jordan 1 Low.

Air Jordan 1 Low ‘Multicolor’ | CZ4776-101

De toebox en eystays zijn gemaakt van zwart lak leer met wit op de midfoot en toebox. Het gebied rondom de enkel heeft een groene kleur gekregen, de Swoosh een rode kleur en is de hiel blauw gekleurd. De Air Jordan branding is te vinden op de tong en hiel. Een witte midsole en zwarte outsole ronden de sneaker af.

De Air Jordan 1 Low ‘Multicolor’ kan jij nu al scoren bij Footlocker voor maar €120. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 Low 'Multicolor'
Air Jordan 1 Low 'Multicolor'
Air Jordan 1 Low 'Multicolor'
Air Jordan 1 Low 'Multicolor'
Images by Footlocker