Skip to content
Upcoming

De elephant print keert terug naar de Air Jordan 1 Low

12 december 2020 18:00
De elephant print keert terug naar de Air Jordan 1 Low

De olifanten print van de Air Jordan 3 kennen we allemaal. De legendarische print is al op vele silhouetten gebruikt zoals de Nike SB Dunk Low en Air Max 1. Nu komt deze olifanten print op een subtiele manier terug op de Air Jordan 1 Low.

De Air Jordan 1 Low kwam samen met de Air Jordan 1 High uit in 1985. Vele colorways die uitkwamen voor de Air Jordan 1 High kwamen ook op de Low top versie van de basketbal schoen. De inspiratiebron van de Air Jordan 1 Low was de Nike Dunk en beschikte de sneaker over de Nike Swoosh en het Jordan Wings logo op de hak.

Air Jordan 1 Low ‘Elephant’ | DH4269-100

De Air Jordan 1 Low ‘Elephant’ komt in een White, Neutral Grey, Sail en Smoke Grey kleurenschema. Een groot deel van de sneaker is gemaakt van leer terwijl de tong en het gebied rondom de enkel zijn gemaakt van mesh. De elephant print is terug te vinden op de Swoosh en de voorvoet. Jordan branding is zoals altijd gebruikt op de tong en hiel. Een witte midsole en grijze outsole ronden de sneaker af.

De releasedatum van de sneaker is nog niet bekend, maar wordt ergens in de aankomende weken bij Nike verwacht of begin 2010. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Low Premium 'Berlin Grey'

DH4269-100 · Prijs vanaf €193,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Elephant'
Air Jordan 1 Low 'Elephant'
Air Jordan 1 Low 'Elephant'
Air Jordan 1 Low 'Elephant'
Air Jordan 1 Low 'Elephant'
Images by Nike