Skip to content
Upcoming

Er komt binnenkort een Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ aan!

16 februari 2020 11:01
Er komt binnenkort een Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ aan!

Door de hype rondom de Nike Dunk is Nike helemaal los gegaan op alle lage modellen die passen bij het model. Zo kunnen ze uiteraard niet de Air Jordan Low 1 niet vergeten. Het model is de afgelopen dagen verschenen in een aantal nieuwe colorways, waaronder deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’.

Het model, wat de lage variant is van het originele Air Jordan 1 High model, is een variatie op zijn voorgangers. Zo zien we een aantal leuke details die we alleen op deze lage variant zien. Zo is de bekende ‘Nike Air’ patch op de tongue vervangen voor een Jumpman logo van Michael Jordan. Ook zien we op de heel een toevoeging die normaal op de zijkant van de sneaker staat, namelijk het ‘Wingman’ logo. Deze is geborduurd in dezelfde blauwe kleur als die van het heelpaneel.

De details van de Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’

Deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ is gemaakt van drie basiskleuren, namelijk blauw, zwart en wit. De blauwe kleur van de sneaker is wat meer UNC blauwachtig. Deze kleur speelt de overhand in deze colorway gezien zijn felheid. Een opvallend detail is dat er een geperforeerd suède materiaal voor de heel is gebruikt, dit is iets wat we niet altijd zien op de Air Jordan 1 Low. Dit loopt ook door tot de lining onder de enkel.

De rest van de sneaker is gemaakt van glad leer en is uitgevoerd in het zwart en wit. Onder het bovenwerk van deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ zien we een witte midsole met hieronder een knalblauwe UNC outsole.

Er is momenteel nog geen release bekend van deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ maar we verwachten hem eerder snel dan laat. Gezien de vele Jordan 1 Low releases kan het zomaar gebeuren dat ze allemaal tegelijk uitkomen. Houdt daarom altijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws.

Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’
Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’