Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ ode aan klassieker

2 februari 2023 12:11
Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ ode aan klassieker

Het is 35 jaar geleden dat een van de meest iconische colorways van de Air Jordan 3 uitkwam. Deze colorway wordt door velen gezien als sneaker royalty en is nostalgisch voor degene die al langer in de sneaker community zitten. We hebben het dan over de Air Jordan 3 ‘Black Cement’. Nike brengt als ode aan de sneaker de Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ uit. De sneaker zal uitkomen op 23 juni 2023.

De Nike Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ komt in een zwart, mousseline, techgrijs, wit en zeilkleurenschema. De onder basis is volledig van zwart leer met overlays van olifantenprint. De Nike Swoosh is wit net zoals de onderkant. Op die hiel is het klassieke Jordan logo te vinden en het Nike Air label is te vinden op de tong van de schoen.

De Air Jordan 1 Low ‘Black Cement’ komt uit op 23 juni 2023’ bij geselecteerde retailers en Nike. Hieronder kun je de sneaker in detail bekijken. Voor meer info over de release of andere releases houdt dan onze sneaker kalender in de gaten. Voor nieuws over andere sneakers kan je ook naar onze nieuwssite gaan via de knop hieronder.

Air Jordan 1 Low 'Black Cement'
Black Cement 1
Black Cement back logo
Black Cement details