Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low komt in een ‘Astrograbber’ make-over

30 juli 2020 13:13
De Air Jordan 1 Low komt in een ‘Astrograbber’ make-over

De Air Jordan 1 Low heeft in 2020 al vele colorways en make-overs gezien. Nu komt de low top versie van het 35 jaar oude model in een ‘Astrograbber’ versie waar gebruik is gemaakt van andere materialen.

De Air Jordan 1 Low kwam samen met de Air Jordan 1 High uit in 1985 en was de eerste sneaker speciaal gemaakt voor Michael Jordan. De Air Jordan 1 Low was geïnspireerd op de Nike Dunk Low en had het Jordan Wings logo op de hak staan. Na de release in 1985 kreeg de Air Jordan 1 Low weer een re-release in 2004.

Air Jordan 1 Low ‘Astrograbber’

Het materiaal gebruik op de Air Jordan 1 Low ‘Astrograbber’ is anders dan we gewend zijn. Off white canvas is gebruikt op de midfoot en het gebied rondom de enkel. Wit leer keert terug op de toebox, eyestays, hiel en tong. De voorkant van de eyestays en mudguard is gemaakt van suede in een licht grijs/crème colorway. Het bovenwerk wordt afgesloten door een zwarte lederen Swoosh en en zwart Jumpman logo op de tong. Onder het bovenwerk zit een wit met zwart rubberen outsole.

De Air Jordan 1 Low ‘Astrograbber’ komt uit op zaterdag 15 augustus bij Nike voor €100. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Low 'Astrograbber'
Air Jordan 1 Low 'Astrograbber'
Images by Nike