Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 in een ‘Black Toe’ Satin colorway

3 mei 2019 14:43
Air Jordan 1 in een ‘Black Toe’ Satin colorway

Jordan komt weer met een gloednieuwe colorway voor de Air Jordan 1. Dit is de Air Jordan 1 ‘Black Toe’ Satin | CD0461-016. Na het succes van de Air Jordan 1 ‘Panda’ die 26 april is uitgekomen, moeten we hier nog even op wachten. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het zal rond augustus 2019 gaan plaatsvinden.

Vrijdag 26 april kwam de iconische Air Jordan 1 ‘Panda’ uit. Na het succes van deze sneaker moeten we nu nog even geduld hebben. We zagen al eerder wat detail foto’s van de nieuwe Air Jordan 1 ‘Black Toe’ Satin | CD0461-016, maar konden er niet een duidelijk ontwerp uit halen. Nu zijn er duidelijke beelden opgedoken van de nieuwe Air Jordan 1 ‘Black Toe’ Satin. Deze sneaker is ook weer exclusief in vrouwen maten. Wat de sneaker zo speciaal maakt zijn de materialen die gebuikt zijn. De naam geeft het al weg, er is Satin gebruikt waardoor het glimt. Hierdoor valt de sneaker net wat meer op.

De details

De gloednieuwe variant van de Air Jordan 1 heeft een bijzonder uiterlijk. Dit komt vooral door de materialen. Door het gebruik van Satin valt de sneaker een stuk meer op. Hierdoor glanst de sneaker op verschillende plekken. Dit zie je terug rondom de achterkant van de sneaker en op de hak. Dit is in een donker rode kleur. De basis van de sneaker is wit gecombineerd met zwart. Hierdoor geeft het een opvallend effect. De outsole is ook rood van kleur waardoor de sneaker goed in balans is. Het bekende Swoosh en Air Jordan logo is zwart van kleur wat goed naar voren komt door de combinatie van kleuren. De sneaker zal gereleased worden in augustus 2019. De exacte datum is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.


Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'

CD0461-016 · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 'Black Toe' Satin CD0461-016
Air Jordan 1 'Black Toe' Satin
Air Jordan 1 'Black Toe' Satin CD0461-016
Air Jordan 1 'Black Toe' Satin CD0461-016
Images by sneakerjamz