Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 krijgt een oude Undefeated colorway

8 april 2020 19:56
De Air Jordan 1 krijgt een oude Undefeated colorway

De Air Jordan 1 High is momenteel hotter dan hot. Na de introductie van de Dior x Air Jordan 1 is het model weer gigantisch in de peilingen gestegen. Met de terugkomst van verschillende oude colorways stijgt de populariteit alleen maar meer. Naast de hype rondom de Air Jordan 1 is de hype rondom de collabs ook weer helemaal terug. Nike biedt veel retailers en influencers, zoals Travis Scott de kans om een eigen colorway te ontwikkelen. Een van deze collabs was met Undefeated op de Air Max 90. Het streetwear label krijgt nu ook de kans om een Air Jordan 1 High x Undefeated te ontwerpen.

In 2005 werkte Undefeated en Nike al samen op de Dunk High. Toen der tijd gebruikte ze felle en herfstige kleuren om een colorway te maken die dik in contrast was. Het gerucht gaat dat de komende colorway op deze Air Jordan 1 High een tribute zal zijn naar deze colorway. Dezelfde materialen en kleurencombinatie zien we daarom weer terugkomen. 

Aangezien er nog geen officiele foto’s zijn van deze release kan het zomaar zijn dat ze eruit komen te zien als op de mock-up hieronder. Let wel op, deze mock-up is een voorbeeld, het origineel kan daarom afwijken.

Voor het complete overzicht van alle komende releases check je, zoals altijd, de Sneakerjagers Releasekalender. Aangezien deze Undefeated x Air Jordan 1 High nog niet officieel bevestigd is zal deze er nog niet in staan. 

Rendering by: @zsneakerheadz