Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 WMNS ‘Tie-Dye’ komt 11 juni

4 april 2020 17:32
De Air Jordan 1 WMNS ‘Tie-Dye’ komt 11 juni

Iets meer dan een maand geleden gingen er beelden rond van een iets wat aparte Air Jordan 1 High. Het model had een canvas bovenlaag waarop een grafisch patroon was gedrukt. Tot op heden hebben we dit effect nog nooit gezien op een Air Jordan 1 dus dat was een first. Nu waren dit nog ‘leaked’ foto’s en dus nog niet bevestigd. We hebben zojuist officiële foto’s van deze Air Jordan 1 WMNS ‘Tie-Dye’ ontvangen en nu blijkt het ook nog eens om een WMNS-variant te gaan.

De Air Jordan 1 kwam voor het eerst uit in 1985 en was ontworpen door Peter Moore. Het model was toen der tijd revolutionair. De ondersteuning bij de enkel zorgde ervoor dat een basketballer sneller en efficiënter kon bewegen. Naast de performance kant was de sneaker ook nog een stijlvol en paste hij perfect bij de club waar Michael Jordan toen der tijd voor speelde, de Chicago Bulls.

Air Jordan 1 High WMNS ‘Tie-Dye’ | CD0461-100

Sinds de hype rondom bleaching en Tie-Dye effecten weer helemaal terug is springt Jordan Brand hier natuurlijk weer al te goed op in. In dit geval heeft Jordan Brand gekozen voor een afwijkende colorway op de Air Jordan 1 High dan wat we gewend zijn. De mudguard en de heel panels zijn vervangen voor een canvas materiaal. Over dit materiaal heen zien we het jaren 70 hippie ‘Tie-Dye’ effect. Ze hebben gekozen voor de kleuren paars en turquoise. 

Naast het ‘Tie-Dye’ effect hebben ze gekozen voor rustige zwartte en witte tonen om het effect te complimenteren.

Momenteel staat deze Air Jordan 1 High WMNS ‘Tie-Dye’ gepland op 11 juni 2020. We verwachten binnenkort meer informatie te hebben over deze release dus houdt ten alle tijden de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 WMNS High OG 'Tie Dye'

CD0461-100 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
WMNS 'Tie-Dye'
WMNS 'Tie-Dye'