Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High krijgt een ‘Bio Hack’ colorway

8 juni 2020 16:39
De Air Jordan 1 High krijgt een ‘Bio Hack’ colorway

Eerder deze maand werd de Air Jordan 1 High Zoom ‘Brut’ onthuld, maar het ziet er niet naar uit dat ze het hierbij laten. Er is namelijk nog een colorway op het Air Jordan 1 High model opgedoken die is geïnspireerd op een dunk. Dit keer met de esthetiek uit de Undefeated x Nike Dunk High uit 2005.

In 2005 kwamen Undefeated en Nike samen om de ‘NL’ colorway, ook wel bekend als ‘No Liner’, te creëeren. De sneaker beschikte over vele kleuren en was gemaakt van premium materialen. In totaal waren er maar zo’n 5000 paartjes geproduceerd en er proberen tot de dag van vandaag nog steeds mensen een paartje te bemachtigen via de resellmarkt.

Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ | 555088-201

Toen de eerste geruchten rond gingen van het feit dat er een soortgelijke colorway zou verschijnen zou het zo zijn dat de colorway exact hetzelfde zou zijn. Echter lijkt dit toch niet het geval te zijn. De basis van de sneaker is verwerkt in een zwarte kleur, terwijl er vele andere kleuren zijn te vinden op de sneaker. Ook is het bovenwerk gemaakt van drie verschillende materialen, namelijk leer, mesh en suède. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een contrasterende midsole gekozen.

De AJ 1 High ‘Undefeated Dunk’ zal in juli 2020 releasen voor een prijs van ongeveer €170,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie.


Air Jordan 1 High OG 'Bio Hack'

555088-201 · Prijs vanaf €183,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High
Image by @earlygvng