Skip to content
Upcoming

Betere beelden zijn opgedoken van de Air Jordan 1 High ‘Switch’

21 december 2020 17:32
Betere beelden zijn opgedoken van de Air Jordan 1 High ‘Switch’

Eerder deze maand waren de eerste beelden al te zien van de Air Jordan 1 High ‘Switch’. Deze nieuwe aanpak op de Air Jordan 1 voegt de high top en low top samen, waardoor jij op elk moment kan veranderen van model. Nu zijn er betere beelden opgedoken van de sneaker.

De Air Jordan 1 High was de eerste sneaker gemaakt voor Michael Jordan en was ontworpen door Peter C. Moore. De eerste colorway op de Air Jordan 1 High was de ‘Bred’ colorway. Deze kleurencombinatie was als eerste te zien op de Nike Air Ship, die later werd verbannen door de NBA, omdat er te weinig wit op de sneaker zat. Dit had allemaal te maken met de 51% rule. Deze regel gaf aan dat het grootste deel van de sneaker wit moest zijn. Nadat dit was gebeurd, kwam Moore met de ‘Chicago’ en ‘Black Toe’ colorway. Van 1985 en 1986 kwamen er verschillende colorways uit voor de Air Jordan 1 en kreeg de sneaker in 1994 zijn eerste retro releases. Vandaag de dag zien we elke maand wel een nieuwe Air Jordan 1 releasen en zien we elke jaar OG colorways terug komen.

Air Jordan 1 High ‘Switch’

De Air Jordan 1 High Switch voegt dus de high top en low top samen doormiddel van een rits rondom de enkel. Het is dus eenvoudig om te wisselen van model. Basketballer Ray Allen heeft een sneak peak laten zien van opkomende colorways op de sneaker. Het onderste deel van de sneaker is gemaakt van zwart-wit leer. Het deel dat je eraf kan ritsen komt in een rood, blauw en gele colorway. Met al deze kleuren kan jij goed spelen en de sneaker zo maken zoals jij wilt. Bij de sneaker komen nog verschillende kleuren veters die matchen met het bovenwerk.

Een releasedatum voor de Air Jordan 1 High ‘Switch’ is nog niet bekend en is het even afwachten op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 High 'Switch'
Air Jordan 1 High 'Switch'
Images by Ray Allen