Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High Silver Toe komt uit in februari

27 januari 2021 17:15
De Air Jordan 1 High Silver Toe komt uit in februari

Er staan al veel mooie Air Jordan 1 colorways op de kalender. Zo zien we op 10 februari voor het eerst sinds 1985 de Air Jordan 1 High Retro 85 ‘Natural Grey’ uitkomen. Twee dagen later kunnen we nog een heerlijke colorway verwachten voor het populaire Jordan model. Dan komt namelijk het broertje van de Golden Toe colorway uit, namelijk de Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’.

De Air Jordan 1 High ‘Golden Toe’ kwam uit op 10 februari 2018. De sneaker was volledig gemaakt van lakleer. Zoals de naam het al zegt is de toebox goud gemaakt met dezelfde kleur goud op de hak en enkel. Wit leer is gebruikt aan de buitenkant van de midfoot, terwijl zwart leer was gebruikt aan de binnenzijde van de sneaker. De sneaker is nog steeds enorm populair, maar wordt nog weleens vergeten. Op StockX wordt de sneaker nu rond de €400 euro verkocht.

Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’ | CD0461-001

Als je niet zo’n fan bent van het lakleer op de ‘Golden Toe’, dan bevalt de ‘Silver Toe’ je misschien iets beter. Silver leer zien we terug komen op de toebox, hiel en enkel, terwijl zwart wit leer wordt gebruikt op de midfoot. De Swoosh, mudguard en eyelets krijgen een diep zwarte kleur wat mooi de rest van de sneaker complimenteert. Kijken naar de midsole is deze wit en wordt de sneaker afgesloten door een zwart rubberen outsole.

De Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’ komt uit op vrijdag 12 februari bij onder andere Nike voor €170. Check hieronder de afbeeldingen en download de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws, releases en shock drops.


Air Jordan 1 WMNS High OG 'Silver Toe'

CD0461-001 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Silver Toe
Air Jordan 1 Silver Toe
Air Jordan 1 Silver Toe
Air Jordan 1 Silver Toe
Air Jordan 1 Silver Toe