Skip to content
Upcoming

De vierde Air Jordan 1 High ‘Shattered Backboard’ komt volgend jaar

17 augustus 2020 14:21
De vierde Air Jordan 1 High ‘Shattered Backboard’ komt volgend jaar

Na drie variaties van de Air Jordan 1 High ‘Shattered backboard’ zal je wel denken dat Jordan Brand klaar is met de populaire colorway, maar niks is minder waar, want we kunnen in 2021 een vierde ‘Shattered Backboard’ verwachten.

De eerste versie van de Air Jordan 1 High ‘Shattered backboard’ kwam uit op 27 juni 2015. De ‘Shattered Backboard’ is een oranje en zwarte versie van Michael Jordan zijn eerste basketbal schoen. De colorway is geïnspireerd bij de uniform kleuren gedragen door Michael Jordan in 1986 toen het glas van het board kapot ging door de dunk.

Air Jordan 1 High ‘Shattered Backboard’ | 555088-180

De nieuwe versie van de populaire colorway komt dit keer in een white, orange en black colorway. Alhoewel er nog geen officiële foto’s zijn heeft ZSneakerheadz ons al een voorbeeld gegeven van hoe de sneaker er misschien uit komt te zien. De sneaker lijkt erg op de originele colorway alleen beschikt deze versie van een witte toebox. Het bovenwerk is geheel gemaakt van leer en bevind de oranje kleur zich rondom de enkel en outsole. Het bovenwerk word afgerond door een witte midfoot en zwarte mudguard.

Het is nog niet duidelijk wanneer de sneaker uit komt, maar wordt pas laat in 2021 verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High OG 'Electro Orange'

555088-180 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High 'Shattered backboard'
image by ZSneakerheads