Skip to content
Upcoming

Een Shadow 2.0 colorway komt naar de Air Jordan 1 High

19 januari 2021 16:59
Een Shadow 2.0 colorway komt naar de Air Jordan 1 High

Het nieuwe jaar betekent een nieuw jaar met enorm veel Air Jordan 1 releases. Er zijn al enkele mooie colorways geleaked, zoals de ‘Natural Grey’ en de ‘University Blue’ colorway. Nu zijn er nieuwe beelden naar buiten gekomen van de Air Jordan 1 High ‘Shadow 2.0’.

Dit is niet de eerste keer dat er een ‘Shadow’ colorway uitkomt voor de Air Jordan 1 High. In 2018 kwam namelijk al de Air Jordan 1 High ‘Shadow’ uit. Dit was toen een retro van de 2013 release en werd dat jaar één van de populairste releases. Nu de eerste beelden naar buiten zijn gekomen van een tweede variant op deze colorway, kunnen we ook verwachten dat deze Shadow 2.0 weer enorm populair gaat worden!

Air Jordan 1 High ‘Shadow’ 2013

Air Jordan 1 High ‘Shadow 2.0’

Zoals zijn voorganger heeft de sneaker een zwart/grijs kleurenschema gekregen. Naast dit kleurenschema is er ook gebruik gemaakt van ander materiaal. De basis heeft de zwarte kleur op zich gekregen en is gemaakt van leer. De mudguard, eyestays en het gebied rondom de enkel zijn gemaakt van suède. Het lijkt erop dat Jordan Brand steeds meer bezig is met het implementeren van suède op hun sneakers. Deze suède overlays hebben een licht grijze kleur gekregen. Het Jordan Wings logo op de enkel heeft een zwarte kleur, terwijl de Swoosh een contrasterende grijze kleur heeft. Als we een stukje naar beneden zakken zien we dat de midsole wit is en wordt gecombineerd met een zwart rubberen outsole.

De Air Jordan 1 High ‘Shadow 2.0’ wordt verwacht op zaterdag 15 mei voor €150,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen!


Air Jordan 1 High 'Shadow 2.0'

555088-035 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Shadow 2.0
Air Jordan 1 Shadow 2.0
Air Jordan 1 Shadow 2.0
Images by Hanzuying