Skip to content
Upcoming

Begin augustus dropt de Air Jordan 1 High in een ‘Satin Snake’ colorway

23 juli 2020 14:57
Begin augustus dropt de Air Jordan 1 High in een ‘Satin Snake’ colorway

Sinds april gaan er al geruchten rond van de ‘Satin Snake’ colorway op de Air Jordan 1 High voor dames en nu gaat het toch eindelijk gebeuren. De sneaker die beschikt over een kleurenpallet dat geïnspireerd is op de ‘Chicago’ colorway, ziet volgende week een officiële release, dus dames let op!

2020 is echt het jaar van de Air Jordan 1, zowel de High als de Mid. Er releasen weer geweldige diverse colorways op beide modellen. Ook gebruikt Jordan zijn klassieke ‘Chicago’ colorway ter inspiratie voor andere colorway. Zo zagen we laatst beelden verschijnen van een Air Jordan 1 Mid ‘Chicago’, maar ook deze Air Jordan 1 High ‘Satin Snake’ beschikt over dezelfde rode, zwarte en witte kleuren als de iconische ‘Chicago’ colorway.

Air Jordan 1 WMNS High ‘Satin Snake’ | CD0461-601

Zodra we de sneaker aandachtig bekijken, zien we allereerst een lederen basis die wit is van kleur. Hierop zijn meerdere overlays geplaats in rode en zwarte kleuren. De toebox is verwerkt in een witte kleur, terwijil de mudguard hier omheen rood is gekleurd. Deze rode kleur loopt over in de eyestays en is vervolgens terug te vinden op de tong en rondom de enkel. We zeiden dat er ook een zwarte kleur op de sneaker zit verwerkt en deze is terug te vinden op de Swoosh, veters, hak en het Air Wings logo. Echter zijn deze panelen niet verwerkt in normaal leer, maar hebben ze een slangenprint gekregen. Zo krijgt de sneaker helemaal een nieuwe look and feel. Onder de upper loopt een witte midsole en een zwarte rubberen outsole.

De Air Jordan 1 WMNS High ‘Satin Snake’ dropt op donderdag 6 augustus 2020 om 09:00 uur. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.

Air Jordan 1 WMNS High 'Satin Snake'

CD0461-601 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders