Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High OG ‘University Blue’ verschijnt in februari

8 januari 2021 12:04
De Air Jordan 1 High OG ‘University Blue’ verschijnt in februari

Een release waar we echt al heel lang op wachten is de Air Jordan 1 High OG ‘University Blue’. Al sinds februari 2020 gaan er geruchten rond en nu lijkt de release steeds dichterbij te komen. Er zijn namelijk on-feet foto’s opgedoken van de sneaker, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de Air Jordan 1 High die gepland staat in februari.

Dit is niet de eerste keer dat we de ‘University Blue’ colorway zien verschijnen. Zo zagen we namelijk ook de bekende Off-White x Air Jordan 1 verschijnen in deze colorway. Ook de Off-White x Rubber Dunk en de Off-White x Nike Air Force 1 UNC verschenen in hetzelfde kleurpallet. We kunnen dus wel stellen dat Virgil groot fan is van de colorway. Nu zien we de colorway na lang wachten op het Air Jordan 1 High OG silhouet.

Air Jordan 1 High OG ‘University Blue’

De basis van de sneaker is opgemaakt in een witte kleur en is gecreëerd van wit leer. Hier overheen zijn overlays te vinden die beschikken over de ‘University Blue’ kleur. Enkele andere details, zoals de Swooshes, de veters en het Air Wings logo zijn zwart gekleurd om wat extra contrast aan de sneaker toe te voegen. Onder het bovenwerk loopt een midsole die wit gekleurd is, terwijl de rubberen outsole weer blauw van kleur is.

Volgens de geruchten zal de Air Jordan 1 High OG ‘University Blue’ op 20 februari releasen via Nike.com en GOAT. Er is echter nog niks officieel bevestigd door Nike zelf. Houd daarom tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten, zodat je up-to-date blijft van het laatste nieuws. Ben jij benieuwd hoe de sneaker eruit ziet on-feet? Scroll dan naar beneden voor de gedetailleerde foto’s van @stylelikekay.


Air Jordan 1 Retro High 'University Blue'

555088-134 · Prijs vanaf €253,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High OG 'University Blue'
Air Jordan 1 High OG 'University Blue'
Air Jordan 1 High OG 'University Blue'