Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High OG ‘Japan’ dropt op 25 juli

14 april 2020 21:15
De Air Jordan 1 High OG ‘Japan’ dropt op 25 juli

2020 is hét jaar van de Air Jordan 1. Het model staat volop in onze Sneakerjager Releasekalender en de dikke releases vliegen ons om de oren. Met samenwerking met onder andere Dior op de planning staat ons nog een hoop goeds te wachten. Gelukkig blijft het hier n iet bij. Jordan Brand heeft namelijk een nieuwe colorway gemaakt, namelijk de ‘Japan’. Deze nieuwe release zal uitkomen aan het einde van juli in 2020. 

Wat ongetwijfeld past bij de Air Jordan 1 is een rustige colorway. De eerste variant van het model, wat ontworpen is door Peter Moore in 1985, heeft de tijd goed doorstaan met deze tactiek. Door gebruik te maken van basiskleuren in combinatie met een felle kleur blijft de sneaker subtiel en clean.

Air Jordan 1 High OG ‘Japan’ | 555088-029

Voor deze Japan colorway heeft Jordan Brand wat subtiele toevoegingen toegepast. Zo is het bovenwerk gemaakt van glad- en nerfleer. Het Wings logo op de zijkant van de sneaker is in het paneel verwerkt met een cut-out effect. Ook is de tongue voorzien van de Nike Air branding in plaats van het klassieke Jumpman logo. 

Het is echter niet de eerste keer dat deze sneaker uit komt. In 2001 kwam al eerder een exclusieve Japan colorway uit, alleen had deze variant nog wel de klassieke tongue.

Deze Air Jordan 1 High OG ‘Japan’ zal uitkomen op 25 juli 2020 bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor een compleet overzicht van deze sneakers.

Air Jordan 1 High Retro 'Japan'

DC1788-029 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Japan

Japan
Japan

Japan

Images by: @earlygvng