Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Neutral Grey’ komt terug in 2021

20 december 2020 12:31
De Air Jordan 1 High ‘Neutral Grey’ komt terug in 2021

De Air Jordan 1 High bestaat al sinds 1985. Door de jaren heen zijn er al veel OG colorways terug gekomen, maar één van de OG colorways heeft sinds 1985 geen retro release gekregen. We hebben het over de ‘Neutral Grey’ colorway die in 2021 zijn eerste retro release gaat zien.

De Air Jordan 1 High was de eerste sneaker van Michael Jordan. Een van de eerste colorways die uitkwamen voor de sneaker waren de ‘Bred’, ‘Royal Blue’, ‘Black Toe’ en natuurlijk de ‘Neutral Grey’. De eerste retro releases van de Air Jordan 1 High kwamen in 1994, hetzelfde jaar dat Michael Jordan met pensioen ging. Zeven jaar laten werd de sneaker weer opnieuw uitgebracht met toevoeging van de mid top Air Jordan 1. Deze sneaker was meer bedoeld als lifestyle sneaker in plaats van een performance basketbal model.

Air Jordan 1 High ‘Neutral Grey’ | BQ4422-100

De Air Jordan 1 High ‘Neutral Grey’ houdt zich aan de OG bouw van de sneaker in 1985. Dit zagen we al Air Jordan 1 High 85 Varsity Red die uitkwam aan het begin van het jaar. Het bovenwerk is voor een groot deel gemaakt van wit leer. De Swoosh en het gebied rondom de enkel zijn gemaakt van grijs suède. Deze grijze kleur is ook weer terug te vinden op het Jordan Wings logo op de zijkant van de enkel en het Nike logo op de tong. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en grijze outsole. Als extra komt de sneaker nog met grijze veters en een Jordan hangtag die ook bij de release van 1985 zat.

De Air Jordan 1 High ‘Neutral Grey’ zal ergens in 2021 releasen, alleen is de exacte datum nog niet bekend. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 High Retro 85 'Neutral Grey'

BQ4422-100 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Images by ryivibes