Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High OG CO.JP ‘Midnight Navy’ komt terug

11 augustus 2020 14:46
De Air Jordan 1 High OG CO.JP ‘Midnight Navy’ komt terug

De Air Jordan 1 High blijft nog steeds een van de populairste sneakers en de sneaker heeft al enorm veel colorways en make-overs gekregen. Nu gaan we dit jaar wel een heel speciale release tegemoet. De Air Jordan 1 High OG CO.JP ‘Midnight Navy’ uit 2001 keert in 2020 terug.

De meeste zullen de ‘Midnight Navy’ colorway kennen van de Eric Koston zijn Nike SB x Air Jordan 1 low samenwerking. Het is duidelijk waarom Eric Kosten deze colorway precies koos. De Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ is een van de belangrijkste Jordan releases in de geschiedenis van Air Jordan. Deze colorway op de Air Jordan 1 High was namelijk de eerste keer dat niet de originele kleurstelling werd gebruikt. Ook was dit de eerste release die exclusief was voor een land. Als laatste kwam de sneaker ook niet in een originele doos, maar in een koffer.

Air Jordan 1 High CO.JP ‘Midnight Navy’ | DC1788-100

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer op de midfoot, toebox, tong en het gebied rondom de enkel. Over deze witte basis zitten mat suede overlays in een ‘Midnight Navy’ kleur. De Swoosh heeft een zilveren kleur gekregen die is gecombineerd met het jelly Jordan Wings logo op de kraag. Een witte midsole en midnight navy rubberen outsole.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’, maar wordt verwacht in de aankomende maanden. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High Retro 'Midnight Navy'

DC1788-100 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High 'Midnight Navy'
Air Jordan 1 High 'Midnight Navy'
Air Jordan 1 High 'Midnight Navy'
Air Jordan 1 High 'Midnight Navy'
Images by Yankeekicks