Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High FlyEase ‘Particle Grey’ released volgende maand

26 augustus 2020 18:53
De Air Jordan 1 High FlyEase ‘Particle Grey’ released volgende maand

De Air Jordan 1 High FlyEase combineert het klassieke van de Air Jordan 1 met moderne functionaliteit. De FlyEase variant van de basketbal sneaker is al eens eerder uitgekomen in een ‘Gym Red’ colorway, maar nu gaan wij het paartje zien in een ‘Particle Grey’ kleurstelling.

Nike FlyEase is een schoenensysteem waarmee atleten hun schoenen eenvoudig kunnen aantrekken en dichtmaken, zonder nadelen voor pasvorm of performance. FlyEase wordt op verchillende modellen toegevoegd zoals op de laatst uitgebrachte Nike Air Max 90 FlyEase.

Air Jordan 1 High FlyEase ‘Particle Grey’ | CQ3835-002

De sneaker is geheel gemaakt van leer. De witte midfoot en toebox zijn gecombineerd met Particle Grey overlays op de hiel en het gebied rondom de enkel. Een zwarte kleur bevindt zich op de mudguard en eyestays. Natuurlijk beschikt de sneaker over de FlyEase technologie. Met deze technologie kan jij de sneaker helemaal uitvouwen waardoor je makkelijk in en uit de sneaker kan stappen. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en grijze outsole.

De Air Jordan 1 FlyEase ‘Particle Grey’ komt uit op 20 september 2020 bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Air Jordan 1 High FlyEase 'Particle Grey'

CQ3835-002 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Flyease
Air Jordan 1 High Flyease
Air Jordan 1 High Flyease
Air Jordan 1 High Flyease
Images by Nike