Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ heeft een definitieve releasedatum

14 december 2020 16:27
Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ heeft een definitieve releasedatum

Na vele geruchten, verschillende release data, shock drops en ga zo maar door is het moment nu eindelijk daar. De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ staat op het punt om gereleased te worden. Hij is al gedropt in Azië en de US, maar nu is de beurt eindelijk aan Europa.

De Air Jordan 1 High verscheen voor het eerst in 1985. Het was de eerste sneaker die werd gecreëerd voor niemand minder dan Michael Jordan. In de afgelopen maanden werd de hype voor de ‘Dark Mocha’ colorway flink opgebouwd. Het begon allemaal in april toen de eerste geruchten naar buiten kwamen. Hoewel de colorway er op de foto’s een stuk anders uitzag dan het uiteindelijke resultaat werd de sneaker toen al in verband gebracht met de Air Jordan 1 High van Travis Scott. Dit is natuurlijk niet geheel onterecht, want het kleurpallet komt nogal met elkaar overeen.

Toen we een first-look kregen van de sneaker leek hij toch heel anders in elkaar te zitten dan dat de eerste mock-ups ons vertelden. De achterkant van de sneaker is verwerkt in de ‘Dark Mocha’ kleur. Verder zijn de details van de sneaker afgewerkt in een zwarte kleur en als we ons richten op de voorvoet doet het ons een beetje denken aan de Air Jordan 1 ‘Black Toe’. Dit alles is bevestigd op een lederen ‘Sail’ kleurige basis.

Na vele malen uitgesteld te zijn is het aankomende zaterdag op 19 december 2020 om 9 uur ‘s-ochtends dan eindelijk zo ver. De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ dropt via Nike.com en verschillende andere retailers. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €160,-. Ben jij benieuwd bij welke retailers de sneaker allemaal zal uitkomen? Klik dan HIER om een volledige store list overzicht te krijgen. Scroll naar beneden voor gedetailleerde afbeeldingen van deze gewilde sneaker.


Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'

555088-105 · Prijs vanaf €301,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Dark Mocha
Air Jordan 1 High Dark Mocha

Images by: Sneakerjagers