Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High CO.JP ‘Midnight Navy’ komt terug na 19 jaar

23 oktober 2020 18:46
De Air Jordan 1 High CO.JP ‘Midnight Navy’ komt terug na 19 jaar

De Olympische Spelen in Tokyo zijn dit jaar uitgesteld naar 2021. Vele merken zoals Jordan Brand hadden veel mooie releases op de planning staan. Een paar maanden geleden kwam de zilveren colorway al uit van dit pack en nu kunnen we de ‘Midnight Navy’ colorway verwachten.

Eric Koston zijn ‘Midnight Navy’ Air Jordan 1 Low was geïnspireerd op deze klassieke sneaker. Deze Air Jordan 1 High is een van de bekendste sneakers uit de Air Jordan geschiedenis. Deze Jordan kwam tegelijkertijd met de zilveren colorway uit en behoorde tot het Japan Pack. Wat dit pack zo bijzonder maakten was dat er niet gebruik werd gemaakt van originele colorways. Ook was het Japan Pack ’s werelds eerste release die alleen maar uit kwam in Japan. Als laatste kwam de sneaker ook niet in een schoenen doos, maar in een zilveren koffer.

Air Jordan 1 CO.JP ‘Midnight Navy’ | DC1788-100

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. Over deze wit lederen basis zit de ‘Midnight Navy’ kleur. Mooie zilveren details zijn te zien op de Swoosh, Jordan Wings logo en tekst in de insole. Aan de binnenkant van de tong staat het Jordan Wings logo in het rood met daaronder “2001 2020”. De standaard veters die normaal bij de Air Jordan 1 komen zijn vervangen door navy blauwe rope laces. Onder het bovenwerk zit een witte midsole gecombineerd met een navy blauwe outsole. Helaas komt de sneaker in Europa niet verpakt in de koffer, maar gewoon in de normale schoenen doos.

Release

De Air Jordan 1 High CO.JP ‘Midnight Navy’ komt, zoals het er nu nog voorstaat, uit op zaterdag 31 oktober bij Nike voor €170. Houdt er echter rekening mee dat deze release uitgesteld kan worden. Een mogelijke vervang datum zou 14 november kunnen zijn. Stay Tuned….

Om op de hoogte te blijven van nieuwste releases en het laatste sneakernieuws, check je de Sneakerjagers releasekalender, volg onze socials of download je de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een release!

Air Jordan 1 High Retro 'Midnight Navy'

DC1788-100 · Prijs vanaf €181,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High CO.JP 'Midnight Navy'
Air Jordan 1 High CO.JP 'Midnight Navy'
Air Jordan 1 High CO.JP 'Midnight Navy'
Air Jordan 1 High CO.JP 'Midnight Navy'
Images by Nike