Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Burgundy Crush’ komt deze kerst uit

21 januari 2021 16:44
De Air Jordan 1 High ‘Burgundy Crush’ komt deze kerst uit

De eerste maand van 2021 is nog niet eens voorbij en er zijn nu al geruchten van één Air Jordan 1 High, die tijdens de feestdagen zal gaan uitkomen. Volgens sneaker insiders PY_RATES komt de Air Jordan 1 High in een ‘Burgundy Crush’ colorway en lijkt deze enorm veel op de iconische Chicago colorway.

De Air Jordan 1 High debuteerde voor het eerst in 1985. Dit was de eerste signature sneaker van Michael Jordan. De Chicago colorway was een van de eerste colorways die verscheen op de iconische basketbalsneaker. Het is dus mooi om een soort gelijke colorway terug te gaan zien in 2021. Een andere colorway die we dit jaar ook terug gaan zien is de ‘Natural Grey’ colorway. Deze colorway heeft sinds 1985 geen retro meer gehad!

Air Jordan 1 High ‘Burgundy Crush’

Alhoewel de Air Jordan 1 High ‘Burgundy Crush’ er misschien anders gaat uitzien dan op de mockup, krijgen we al wel een idee hoe deze opkomende release er uit zal gaan zien. Het bovenwerk zal niet geheel gemaakt zijn van leer. De overlays zullen volledig zijn gemaakt van rood suède. We zien steeds vaker dan Jordan Brand suède gebruikt op hun sneakers. De basis daarentegen is wel gemaakt van wit leer. Dit witte leer wordt gecombineerd met een zwarte op de Swoosh. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwart rubberen outsole.

Aangezien de release van de Air Jordan 1 High ‘Burgundy Crush’ nog erg ver weg is, zal het nog wel even duren voordat er een releasedatum bekend wordt gemaakt. Wel kan jij hieronder de afbeelding bekijken van de sneaker. Houd dagelijks onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Burgundy Crush