Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ krijgt een SNKRS Pass

25 augustus 2020 14:45
De Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ krijgt een SNKRS Pass

Beelden van de Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ gaan al een tijdje rond en is het duidelijk geworden dat dit niet een standaard Air Jordan 1 release wordt. De sneaker beschikt over een kleurrijk bovenwerk gemaakt van suède. Op 3 en 4 september is het eindelijk zover, dan komt de Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ uit.

De Air Jordan 1 High kwam samen met de Air Jordan 1 Low uit in 1985. De sneaker was de eerste sneaker speciaal gemaakt voor basketbal legende Michael Jordan. De Bred colorway die eerst op de Nike Air Ship zat zou ook komen naar de Air Jordan 1, maar de colorway werd in 1984 door het NBA verbannen doordat er te weinig wit op de sneaker zat. Dit had allemaal te maken met de 51% rule.

Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ | 555088-201

Je kan niet om deze colorway heen, want het is een echte eye catcher. Het bovenwerk is groot en deels gemaakt van zacht suède. Een zwarte midfoot wordt gecombineerd met een bruine kraag en hiel. De toebox heeft een baby blauwe kleur gekregen met de mudguard en eyestays in het navy blauw. De tong heeft een fel gele kleur met het Nike Air logo gestikt op de tong. Het bovenwerk wordt afgerond door een zilveren Swoosh. Onder de upper zit een gele midsole waardoor het lijkt dat de sneaker al jaren oud is.

De Air Jordan 1 High ‘Bio hack’ komt uit op 3 september via een SNKRS Pass. Dit houd in dat de sneaker ergens in Europa gaat droppen en iedereen in een 60 km straal van het punt af kan dan naar dat punt gaan en de sneaker kopen. Zit jij niet in deze straal of ben je net te laat bij het punt treur dan niet, want de sneaker komt de volgende dag op 4 september ook nog uit via de Nike SNKRS app. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High OG 'Bio Hack'

555088-201 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Bio Hack
Air Jordan 1 High Bio Hack
Air Jordan 1 High Bio Hack
Air Jordan 1 High Bio Hack
Air Jordan 1 High Bio Hack
Images by Nike