Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’

1 september 2020 15:30
Release Reminder: Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’

De Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ gaat al een tijdje rond. De kleurrijke Air Jordan 1 wijkt erg af van de originele High Top Air Jordan en mixed het klassieke met moderne aspecten.

De ‘Bio Hack’ colorway op de Air Jordan 1 is geïnspireerd op de 2005 Undefeated Nike Dunk. Deze dunk had een combinatie van kleuren die je niet vaak bij elkaar ziet en was de sneaker gemaakt van premium leer. Nu komt deze colorway uit 2005 deels terug in 2020 op de Air Jordan 1 High.

Air Jordan 1 High ‘Bio Hack’ | 555088-201

Beginnend bij het bovenwerk is er te zien dat de midfoot en gebied rondom de enkel zijn gemaakt van zwart suede. De mudguard, eyestays en hiel zijn ook gemaakt van suede met donkerblauw op de voorvoet en bruin op de hiel. Een babyblauwe kleur is te vinden op de lederen toebox. Het bovenwerk wordt afgemaakt door een gele tong met het logo van Nike op de tong gestikt. Onder het bovenwerk zit een licht groene midsole en een zwarte outsole.

De sneaker komt uit op zaterdag 5 september voor €160 bij Nike en geselecteerde retailers. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 High OG 'Bio Hack'

555088-201 · Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High 'Bio Hack'
Air Jordan 1 High 'Bio Hack'
Air Jordan 1 High 'Bio Hack'
Air Jordan 1 High 'Bio Hack'
Images by Nike