Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 heeft weer twee nieuwe colorways op de ‘Low’

25 maart 2020 20:56
Air Jordan 1 heeft weer twee nieuwe colorways op de ‘Low’

They’re back! De Air Jordan 1 Low in de basis kleurtjes, black & white.Geïnspireerd op de original die zijn debuut maakte in 1985. Nu in een Low variant. Jordans worden met de dag bekender en populairder. Het is een echte must have sneaker geworden en wij begrijpen dat maar al te goed. Verschillende modellen hebben onderdeel uitgemaakt van meerdere samenwerkingen en elke Jordan sneaker is vaak binnen no-time uitverkocht. De Air Jordan 1 Low black & white zijn allebei nu verkrijgbaar bij Nike. Voor 100,- kan dit toffe paartje van jou zijn.

Air Jordan 1

Het Air Jordan 1 model bestaat al ruim 30 jaar en is oorspronkelijk ontworpen voor de basketballer Michael Jordan. De sneaker werd ontworpen in 1984 en was eerst alleen beschikbaar voor de basketballer. Aan het einde van 1984 was de AJ 1 verkrijgbaar voor iedereen. Dat is een behoorlijk succes geweest want ze zijn nu één van de bekendste sneakers in de streetwear wereld. In de tussentijd zijn er een hoop andere modellen van de bekende sneaker ontworpen en uitgekomen. Ook hebben ze vaak te maken gehad met samenwerkingen met grote namen als bijvoorbeeld Travis Scott.

Nadat de Dior samenwerking bekend werd gemaakt en de vele Dunk releases is het ‘Low’ model geliefder dan ooit. Ze hebben veel weg van zijn grotere broers, die eigenlijk het zelfde zijn als de mid en de high. Maar toch heeft het low model een frisse look door zijn laagheid en is daarom perfect voor de zomer.

Release info

Deze Jordans zijn nu verkrijgbaar via Nike.com en Nike retailers vanaf 100,- en die wil je hebben! Wees er snel bij want deze zullen hard gaan. Ze zijn dus beschikbaar in een zwarte en een witte colorway. Hieronder vind je nog wat foto’s van het prachtige paartje. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date!

Air Jordan 1 Low 'Triple White'

553558-130 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Low 'Triple Black'

553558-091 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
The Turnover